Gaaf hè, zo’n pioniersveld? Je eigen woning bouwen, een ideaal voor veel mensen. Maar het geeft ook wel wat onzekerheid en zoals bij veel innovaties gaan sommige kosten voor de baat uit. Wel iets om goed bij stil te staan.

Daarom vinden wij het belangrijk dat je voor je contact met ons op neemt al eens goed kijkt of het pioniersveld bij jou past. Lees de pagina’s op de site en informeer je over de omgeving en kijk of het financieel zou passen.

Wij vinden het belangrijk dat het pioniersveld een mix van de samenleving wordt. Oud, jong, getrouwd of niet, met of zonder kinderen. De mengeling inspireert en zorgt voor een veilige fijne woonomgeving.

Juist het verschil tussen mensen boeit en leidt tot verschillende woonvormen die samen een uniek geheel geven.

De aanpak voor de realisatie van de woningen is daarom extra belangrijk. Het is niet een kwestie van een stel leuke ontwerpen naast elkaar zetten. De ontwerpen moeten op ieders persoonlijke beleving passen en tegelijkertijd een geheel vormen. De gezamenlijke ruimte is daarin heel belangrijk. 

Het leven op het pioniersveld doen we samen. Tegelijkertijd willen we ieders persoonlijke ruimte respecteren en vooral niet te veel regelen om de gezamenlijke ruimte te bewonen. Het moet een beetje vanzelf gaan zonder vrijblijvendheid. Gewoon omdat we dat leuk vinden.

Contact